naar boven

Symposium

 

Presentaties

Download hieronder de presentaties van de sprekers in PDF-formaat.


Sfeerimpressie


Symposium Randstad Koopstromenonderzoek

De drie Randstad-provincies hechten grote waarde aan de leefbaarheid van steden en dorpen. Door recente ontwikkelingen in de detailhandel staat de vitaliteit van diverse winkelgebieden echter onder druk.  Het belang van uitgebreide informatie over het consumentengedrag en functioneren van winkelgebieden is juist nu essentieel om detailhandelsbeleid en ruimtelijke investeringen op te baseren. Daarom hebben I&O Research en DTNP in opdracht van de drie provincies afgelopen jaar het Randstad Koopstromenonderzoek uitgevoerd. Het Symposium Randstad Koopstromenonderzoek biedt een interessant programma waarin de resultaten van het onderzoek gepresenteerd zullen worden.

Programma

Datum:
Woensdag 8 februari 2017

Locatie:
This is Gather (voormalig V&D pand), Grote Houtstraat 70, 2011 SR Haarlem

9.00 uur – 9.45 uur:
 Inloop/netwerkkoffie

9.45 uur – 12.00 uur
 Plenaire gedeelte (kom op tijd: programma start exact 9.45 uur)

12.00 uur – 13.30 uur
Rondleiding binnenstad Haarlem inclusief lunch (optioneel)

 Sprekers

Het symposium zal worden begeleid door dagvoorzitter Victor Neyndorff.

Locatie

We zijn te gast bij ‘This is Gather’, een start-up die zich in de oude V&D-locatie heeft gevestigd met een concept voor het ‘nieuwe type warenhuis’. Tijdens het symposium kunt u de unieke beleving op deze locatie ervaren.

Haarlem is een winkelstad die continu in ontwikkeling is en boeiende winkelconcepten biedt. U krijgt de kans om aansluitend op het plenaire gedeelte meegenomen te worden in de beleving van ‘Haarlem als Winkelstad’. Daarom bieden wij u de mogelijkheid voor een rondleiding door de binnenstad inclusief lunch op een aantal unieke plekken. Tevens een goed moment om met elkaar verder te spreken over de onderzoeksresultaten.